İçeriğe geç

Duyurular

Halka Arz ve Halka Arz Süreci

İSO Akademi tarafından 6 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenen “Halka Arz ve Halka Arz Süreci Online Eğitimi” hakkındaki bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Halka Arz ve Halka Arz Süreci

Eğitimde halka arza katılacak firmalara süreç hakkında genel bilgi verilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitim İçerik

– Halka arz nedir?
– Halka arz süreci
– Kaydi sermaye sistemine geçilmesi
– Aracı kurum seçimi
– Borsa İstanbul ve SPK’ya başvuru
– Borsa İstanbul ve SPK uzmanlarınca şirketin incelenmesi
– Halka arz izahnamesi
– Borsa İstanbul kotasyon şartları
– Halka arz ve talep toplama
– İşlem görmeye başlama
– Halka arz sonrası
– Halka arza katılırken nelere dikkat etmeliyiz?

Eğitime katılım ücretsizdir.

Program detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.


Eğitmenimizle tanışın

Okay Kıygı
Danışman ve Eğitimci

1974 yılında İstanbul’da doğan Okay Kıygı lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat
Bölümünde tamamlamıştır.Koç Üniversitesinde 2 yıllık MBA programından mezun olduktan sonra Koçbank Hazine Departmanında bankacılık kariyerine başlamıştır. 2006 yılında Koçbank- YKB birleşmesinde Hazine Departmanında yönetici olarak görevine devam etmiştir. 2011 yılında Bankadan ayrılmış Tim Danışmanlık firmasında ekonomi – hazine alanında eğitimler vermeye başlamıştır.

2019 yılında KAME Danışmanlık bünyesinde Gelişim Danışmanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye’de sayılı CFA ünvanına sahip kişilerdendir. Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesinde doktora programına devam eden Okay Kıygı aynı zamanda üniversitede Finans eğitimi de vermektedir.

Kayıt Ol!

Tüm haberlere dön