Onursal Üyeler


  • FERSEN KINAYYİĞİT – KOMPOZİT SANAYİCİLERİ DERNEĞİ
  • İSMAİL HAKKI HACIALİOĞLU – KOMPOZİT SANAYİCİLERİ DERNEĞİ
FERSEN KINAYYİĞİT – KOMPOZİT SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

Hakkında

Kompozit Sanayicileri Derneği, Türk Kompozit Sanayi’nin ham madde, yarı, ara ve nihai ürün üreticilerini, tedarikçilerini ve akademik kurumlarını temsil eden, kar amacı gütmeyen bir dernektir. 18 Mayıs 2005 tarihinde kurulmuştur.


İletişim

Yenişehir, Ankara Cd. No:360 Office Plaza 405 Kat:3 Daire:68, 34912 Pendik/İstanbul

Tel: +90 (216) 685 12 68
E-posta: info@kompozit.org.tr
Web: www.kompozit.org.tr

İSMAİL HAKKI HACIALİOĞLU – KOMPOZİT SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

Hakkında

Kompozit Sanayicileri Derneği, Türk Kompozit Sanayi’nin ham madde, yarı, ara ve nihai ürün üreticilerini, tedarikçilerini ve akademik kurumlarını temsil eden, kar amacı gütmeyen bir dernektir. 18 Mayıs 2005 tarihinde kurulmuştur.


İletişim

Yenişehir, Ankara Cd. No:360 Office Plaza 405 Kat:3 Daire:68, 34912 Pendik/İstanbul

Tel: +90 (216) 685 12 68
E-posta: info@kompozit.org.tr
Web: www.kompozit.org.tr

2017 Kompozit Sanayicileri Derneği | Tüm hakları saklıdır

İş’te Mutluluk Online Eğitimi

Temmuz 8, 2021
Sunu1-6-1200x675.jpg

İSO Akademi tarafından 30 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenen “İş’te Mutluluk Online Eğitimi” hakkındaki bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Günümüzde iş yaşamında yaşadığımız en büyük sorunlarından biri çalışanların mutluluk arayışları ve yaşam felsefelerinde pozitif ve yapıcı tutum geliştirememeleridir.

Kişilerin işini ve ilişkilerini önemseyen bireyler olarak hayatı daha kolay yönetmelerinin ip uçlarını paylaşacağımız ve işin temeli olan ego savaşlarımızı nasıl ve neden yıkarsak mutlu olabileceğimizi görebileceğimiz bu programdaki amacımız yaşam felsefelerinde farklı bir bakış açısı kazandırmaktır.

Çalışanların kendilerine ve çevrelerine mutlu pozitif bir tutum geliştirmelerinin sonucunda şirkete ve kendilerine kazandıracaklarının neler olabileceğini görmelerine yardımcı olacağız.

Eğitimde ilişkileri daha iyi yönetmek, iç motivasyonu arttırmak, işimizde mutlu ve pozitif bireyler olarak farkındalığımızı arttırıp bu yönde alınacak aksiyonlar hakkında katılımcıların bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Eğitim İçerik

• Yaşam amacım ne?
• Yaşamda nasıl bir anlam arıyorum?
• Mutluluk ciddi bir sorun mudur?
• Mutluluk ahlaki bir zorunluluk mudur?
• Mutlu olmak için neye ihtiyaç var?
• Pozitif psikoloji bize ne der?
• İş yaşamında nasıl mutlu olurum?
• Ben kimim?
• Kişisel hedeflerimiz neler?
• Ego nedir?
• Kıskançlık nedir?
• Kötülük nedir?
• Motivasyon nedir?
• İç motivasyon mu ve dış motivasyon mu önemli olan?
• Beni ne mutlu ediyor? promosyon /maaş/prim
• Mutlu olmak için 10 değer taşı
• Mutluluğun 3 altın kuralı
• 13 mutsuzluk nedenleri
• 7 hayat felsefesi
• Yaşamdaki 4 duygu
• İnsandaki 5 zihin kodu

Eğitime katılım ücretsizdir.   

Program detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.


Eğitmenimizle tanışın

Esra Keskin
Sosyolog- ICF Adler Koçu – Eğitim Danışmanı

1994 yılında Şişli Terakki Lisesini bitirdikten sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olan Esra, daha sonra Yeditepe Üniversitesi’nde MBA dalında Yüksek Lisansını bitirmiştir. 1998-1999 yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde NYU Üniversitesi’nde Pazarlama üzerine sertifika programını tamamlamıştır.

Profesyonel iş hayatına 1999 yılında Bank Kapital insan kaynakları departmanında başlayan Esra, bu süre içerisinde ücretlendirmeden işe almaya, eğitimden performans değerlendirmeye pek çok alanda uzmanlaşmıştır. 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Türvak’ta Sinema-Radyo-Televizyon üzerine eğitim almıştır. Ayrıca Diksiyon, Doğru & Etkili Konuşma üzerine sertifika programına katılmıştır. Bir dönem Kanal D haber merkezinde muhabir olarak görev yapmıştır.

2002-2005 yılları arasında BCP Millenium Bank’ta bankanın kuruluşundan itibaren 3 yıl süreyle şube tarafında görev almıştır.

2005-2010 yılları arasında Sinerji Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı’nda müşteri ilişkileri yöneticisi ve eğitim danışmanı olarak çalışmıştır.

Kişisel gelişim eğitimleri ve yaşayarak öğrenme programlarını daha yakından takip etmek için, yurtdışında düzenlenen A.E.E. (American Experiential Education) ve A.T.D. (American Training Development)  bünyesindeki konferans ve seminerlere katılmıştır.

2015 yılında ICF onaylı ADLER International Learning koçluk programını tamamlamıştır.

2018 yılında, 1 yıl devam eden bir program dahilinde Logoterapi eğitimini tamamlayıp. hayatın anlamını anlamayı ve buldurmayı amaçlayan Psikoterapinin 3.Viyana Ekolü Viktor Frankl’ın Enstitüsünden aldığı eğitimle, Logoterapist olma yolunda eğitimlerini vermeye devam etmektedir.

İş’te Mutluluk (Pozitif Psikoloji), Etkili Müzakere Teknikleri, Profesyonel Yaşamda İmaj ve Algı, Satış Teknikleri, Müşteri İlişkileri, İletişim Teknikleri, Dayanışma Odaklı İlişki Yönetimi, Takım Çalışması, Değişim Yolculuğu, Koçluk, konularında eğitmenlik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Esra Şanioğlu Keskin, 16 yıldır kurumsal eğitimler vermekte ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kayıt Ol!

E-Bülten - Dergi Üyeliği

X