DERNEĞİMİZİN YENİ ÜYESİ REAKSİYON KİMYA

Reaksiyon Kimya A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sn. Gökhan Ceyhan, Yönetim Kurulumuzun 15 Nisan 2021 tarihinde yapılan 204. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında oy birliği ile Kompozit Sanayicileri Derneği üyeliğine kabul edilmiştir.
Reaksiyon Kimya, 18 yıldır boya ve yapı sektöründe faaliyet gösteren kimyasal hammadde ticaret şirketi ve lider üreticisidir. Müşterilerine en iyi lojistik hizmetin tedarik edilebileceği Kocaeli Dilovası bölgesinde stratejik bir konuma sahiptir. Üretim ve ticaret ile ilgili tüm operasyonlar, maksimum müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için akademik ve deneyimli kadrosuyla tam donanımlı bir Ar-Ge ve Kalite Kontrol departmanı tarafından da desteklenmektedir. Tübitak destekli gerek onaylanan ve gerekse süreçleri devam eden projeleriyle ürün portföyünün geliştirilmesi ve mevcut ürünlerin kalitesinin arttırılması hedeflenmiştir.
Geniş ürün portföyü ile tüm Türkiye ‘de Boya, Alçı ve Yapı Kimyasalları sektörüne yönelik çalışmalarının yanı sıra Yurt dışında birçok ülkeye de malzeme tedariği hizmeti sunmaktadır
Epoksi reçineler, Epoksi sertleştiriciler, selüloz eterler, polimer tozlar, organik / inorganik pigmentler, mumlar, akrilik emülsiyonlar, şirket portföyündeki ana ürün gruplarından bazılarıdır. Dünyanın en iyi yerel ve global ortak şirketleri ile işbirliği içinde bulunan Reaksiyon Kimya, KUMHO, NOURYON, CELANESE gibi lider markaları da temsil etmektedir. Firma TSE ISO 9001 Kalite Sistem Yönetim Belgesi’ne sahiptir.
Reaksiyon Kimya A.Ş.‘nin Kompozit Sanayicileri Derneği’nin gücünü ve etkinliğini daha da arttıracağına olan inancımızla kendilerine aramıza hoş geldiniz diyoruz.

