HUKD – Duyuru 30 Ekim 2018

Ekim 31, 2018
Gorsel-Template-1-1200x675.jpg
1.HUKD Ankara Şirket Ziyaretleri Organizasyonu – Hatırlatma (Kayıt 5 Kasım 2018 Son!)

19-20 Kasım 2018 tarihlerinde (Pazartesi ve Salı) HUKD üyeleri olarak aşağıda görünen program çerçevesinde “Ankara Şirket Ziyaretleri Organizasyonu II” gerçekleştirilecektir.

***

19 Kasım 2018 Pazartesi

10.00 – FNSS Savunma Sistemleri A.Ş.

Öğle Yemeği ve Yolculuk

14.30 – ROKETSAN A.Ş.

***

20 Kasım 2018 Salı

10.00 – Türk Havacılık (TUSAŞ)

Öğle Yemeği ve Yolculuk

14.00 – ASELSAN A.Ş.

Havalimanına intikal

***

Ziyaretler, ziyaret edilen şirketlerin projelerine ve alt yüklenici politikalarına yönelik sunumları, tedarik birimlerinden temsilcilerle tanışma ve tesislerin elverdiği şirketlerde ufak gezintileri içermektedir.

Her üye şirketimizden/kuruluşumuzdan ilk etapta en fazla 2 kişinin katılımı öngörülmektedir. Ankaraya ulaşım (uçak bileti) ve konaklama katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Sizlere daha sonra bildirilecek bir saatte 19 Kasım sabahı Ankara Esenboğa Havaalanında buluşma yapılacak, sonrasında Ankara içi transferler otobüsle sağlanacaktır. Program bitiminde de tekrar havalimanına dönüş olacaktır.

Akşam konaklanacak otel ilerleyen günlerde belirlenecektir. Grup indirimi ile lokasyon olarak uygun bir otel seçilecektir. 2. gün sabahı otelden otobüsün hareket edeceği saatte hareket noktasına gelinebilmesi durumunda üyelerimiz istedikleri şekilde farklı yerde de konaklayabilirler.

Ziyaret edilecek şirketler kritik üretimler yapan firmalar olması sebebiyle, katılımcılardan detaylı kişisel bilgiler toplanmasını istemiştir.

Buna göre, ziyarete katılacak her bir katılımcı için aşağıdaki linkten 5 Kasım 2018 tarihine kadar kayıt yapılması gerekmektedir.

KAYIT: https://tr.surveymonkey.com/r/X276Z7J

2.SASAD – 4. High Tech Port by MÜSİAD

4. High Tech Port by MÜSİAD etkinliği 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında 17. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ile eş zamanlı olarak İstanbul’da düzenlenecektir.

İrtibat:

Aslıgül Kurt – asligul.kurt@capitalexpo.com.tr / 0530 356 72 61

3.SSB – 2019 YILI MİLLİ KATILIM FUARLARI DUYURUSU

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB)’nca 2019 yılında Milli Katılım sağlanacak fuarların belirlenmesi amacıyla sizden gelecek fuar katılım talepleri değerlendirmeye alınacaktır. Bu doğrultuda Milli Katılım sağlanması planlanan fuarlara ilişkin olarak hazırlanan taslak liste ekte sunulmaktadır.

Fuar listesinde katılım sağlamak istediğiniz fuar ve alan miktarı diğer firmaların talepleriyle bir araya getirilerek Milli Katılım sağlanacak fuarların nihai listesi için yapılacak değerlendirmede göz önünde bulundurulacaktır.

Milli Katılım sağlanması planlanan fuarlar için değerlendirme yapılabilmesini teminen katılım taleplerinizin ekte excel formatında verilen dosyaya işlenerek catuk@ssb.gov.tr eposta adresine gönderilmesini rica ederiz.

4.DEİK – Indo Defence 2018 Fuarı Kapsamında Ticaret Heyeti Ziyareti

7-10 Kasım 2018 tarihlerinde Endonezya’da düzenlenecek olan Indo Defence 2018 Fuarı kapsamında DEİK/Türkiye-Endonezya İş Konseyi tarafından Cakarta’ya bir iş heyeti ziyareti düzenlenecektir.

Endonezya Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde düzenlenen söz konusu fuar, Endonezya’nın savunma sektöründe en büyük etkinliği olmasının yanı sıra katılımcılara yeni iş ve network fırsatları sunmaktadır.

Program detayları bilahare tarafınıza iletilecek söz konusu ziyarete katılmak isteyen firmaların ilgili Bölge Direktörlüğüne (e-posta: asyapasifik@deik.org.tr; Tel: (0212) 339 50 38) bilgi vermeleri rica olunur.

5.EÜ EBİLTEM – KOSGEB Destek Programları ve KOSGEB Destek Projeleri Yazımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Bilgilendirme Toplantısı08.11.2018 Perşembe günü saat 13.30 ‘da EÜ EBİLTEM TTO Konferans Salonunda, KOSGEB Kuzey Müdürlüğü tarafından, KOSGEB Destek Programları hakkında bilgilendirme ve KOSGEB destek programlarına yönelik proje yazım süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususları içeren bir bilgilendirme sunumu yapılacaktır.

Etkinliğe kayıt için: https://tr.surveymonkey.com/r/KOSGEB_Proje

6.BLOCKCHAINS IN NATIONAL DEFENSE: TRUSTWORTHY SYSTEMS IN A TRUSTLESS WORLD Raporu Maxwell Air Force Base, Alabama’da 2016 yılında hazırlanan “Blockchains in National Defense: Trustworthy Systems in a Trustless World” raporu ekte ilgilenenlerin bilgilerine sunulmuştur.

E-Bülten - Dergi Üyeliği

X