HUKD – Duyuru 9 Ocak 2020

Üyemiz Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği’nin 9 Ocak 2020 tarihli duyurusu aşağıda yer almaktadır.
1.SEDEC 2020
2-4 Haziran 2020 tarihlerinde ATO Congresium Ankara International Convention & Exhibition Centre’da Savunma Sanayi Başkanlığı ve SSI destekleriyle gerçekleştirilecek olan SEDEC etkinliği ile ilgili aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz.
http://www.sedecturkey.com/home
2.Azeri Defence Dergisi Hakkında
Azeri Defence Dergisi (Sn. Mehmet Demirkol) tarafından iletilen maili bilgilerinize sunarız.
——————————————–
Azeri Defence Dergisi 2019 yılı tüm sayılarını ve 2020 Media Kitini 16 ocak 2020 tarihine kadar https://we.tl/t-kcBh0WZYjV linkinden indirebilirsiniz.
——–
Detaylı Bilgi: Mehmet Demirkol ( Tel/GSM: +90.552. 437 32 67, e-mail: azeridefence-tr@etkilesimltd.com)
Azeri Defence Dergisi olarak, kardeş iki ülkenin Savunmasına ve Savunma Sanayisinin gelişimine katkı sağlamak için üzerimize düşen iletişim platformu olma görevimizi sürdürmeye devam edeceğimizi belirtirken, dilerseniz, Bakü ziyaretlerinizde doğru kontaklarla görüşmenize yardımcı olacağımızı da belirtmek isterim..
Kuruluşunuzun, ürün ve çalışmalarını tanıtırken uygulanması gereken strateji için naçizane önerim;
Tüm yıl boyunca bir sayıda tam sayfa ilan ve bir tanıtım yazısı yerine, 1/1 sayfa, 1/3 sayfa (6 veya 3 sayı) ilan ile ölçüye bakmaksızın ürünlerinizi tanıtan haberlerle yıl boyunca gündemde kalmak… Böylece Askeri yetkililerin ve karar vericilerin hangi sayıyı ellerine alsalar firmanızı görmelerini sağlamak şeklinde bir programla hareket etmek.
Bidiğiniz gibi, 2020 yılında;
KADEX 2020 (Kazakistan) ve ADEX 2020 (Azerbaycan) Savunma Sanayi fuarları var.
Azeri Defence Dergimiz her iki fuar içinde, Fuar organizasyonları ile işbirliği halinde yıllık 6 sayıya ilave olarak Fuar özel sayıları hazırlayacaktır.
ADEX 2020 yada KADEX 2020 fuarlarına katılan dostlarımıza kalıcı dökümanlarla tanıtım desteği verirken, Fuarlara katılamayan dostlarımıza da aynı şekilde fuar masrafı yapmadan, fuara gelen ziyaretçilere haber ve ilanlarıyla ulaşmasını sağlamak isteriz.
2020 yılında 6 sayımıza ilan verdiğinizde, Azeri Defence Dergimizin hazırlayacağı KADEX 2020 (Rusça) ve ADEX 2020 (ingilizce-Azerice birlikte) özel sayılarından birinde (hangisinde dilerseniz) aynı ölçüde ilanınızı ürününüzü tanıtan bir makale ile birlikte ücretsiz yayınlayabileceğimizi bildirmek isterim.
AZERi DEFENCE 2020——————–
Azerbaycan ve Türkiye’nin kardeşliğinin pekiştirilmesi, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkierin gelişerek büyümesi, Özellikle de Savunma Sanayi alanındaki işbirliğinin çoğalması, uluslararası ambargo vari engelleme olasılıklarına karşı en büyük güvencelerdendir.
AZERi DEFENCE Dergimiz, bu işbirlikleriyle kardeşliğimizin pekişmesi için; Her alanda, özelliklede sektör firmalarımızın doğru kişi ve kurumlarla, doğru ilişkileri kurabilmesi konusunda bu güne kadar üzerine düşen görevi yaptığı gibi önümüzdeki süreçte de yapmaya devam edecektir.
Bildiğiniz gibi, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, Serhat Komutanlığı, Savunma Sanayi Bakanlığı nezdinde tek ve muteber Savunma platformu olan AZERi DEFENCE Dergimiz, dost ve kardeş ülke Azerbaycan’in savunma sanayisine katkı yapabilmemizin önde gelen bir iletişim aracıdır.
Yilda 6 sayi olarak yayinlanan AZERi DEFENCE, Turk Firmalarinin, Dost ve kardeş ulke Azerbaycan’a yönelik ürün tanıtım haberlerini ve ilanlarını yayinlamaktan gurur duymaktadir.
2020 yılı tanıtım programınızı hazırlarken, Media Kitimizde yer alan ana konulara yönelik ürün tanıtım mesajlarınızı zamanında bize iletebilirseniz ilgili bölümlerde yer almasını sağlamak isteriz.
Bildiğiniz gibi; 2020 yılında Bakü’de ADEX 2020 ve Astana’da KADEX 2020 Fuarları düzenlenmekte. AZERi DEFENCE Dergimiz yıılık 6 sayıya ilaveten bu fuarlar için Fuar Organizasyonları ile işbirliği içersinde özel sayılar hazırlamaktadır.
Lutfen, her konuda bizimle temasa geçmekten çekinmeyin sizlere yardimci olmaktan mutluluk duyarız.
3.TMMOB – 9. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongre ve Sergisi
18-21 Kasım 2020 – İzmir (http://hpkon.net/wp-content/uploads/2020mail/002/hpkonmail002.html)