DERNEĞİMİZİN YENİ ÜYESİ (NANOPOL KİMYA)
Ocak 2, 2020

Nanopol Kimya‘nın Firma Sahibi Sn. Ümit Günay, Yönetim Kurulumuzun 14 Kasım 2019 tarihinde yapılan 169. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında oy birliği ile Kompozit Sanayicileri Derneği üyeliğine kabul edilmiştir.
Nanopol Kimya 2016 yılında doymamış poliester reçine, pigment tozları, polimer katkıları gibi ürünler üreten firmaların distribütörlüklerini alarak iş hayatına İstanbul’da başlamıştır. Daha sonra, farklı sistemler için pigment pasta serileri, renkli jelkotlar ve özel ürünler üreterek faaliyet alanını genişletmiştir.
Nanopol Kimya‘nın ana faaliyet alanı; pigment pasta renklendirme sistemleri, renklendirilmiş jelkotlar ve kompozit sektörü için özel ürün çözümleridir.
Nanopol Kimya Otomotiv, marin, inşaat gibi sektörlere yönelik olarak, alev ilerletmeyen polyester reçineler, masif döküm reçineleri, akrilik arkası uygulamalar için reçineler, kalıp sistemleri için jelkot ve reçineler, zımparalanabilir jelkotlar, endüstriyel jelkotlar, yüksek performans jelkotlar gibi ürün gruplarının da üretimini gerçekleştirmektedir.
RAL, Pantone gibi standartlara göre, çevresel şartlara ve mevzuatlara uygun yüksek performans pigment pastaları aşağıda belirtilen sistemlere uyumlu olarak üretmektedir.
· Polyester Sistemler,
· Akrilik Sistemler,
· Epoksi Sistemler,
· Poliüretan Sistemler,
· Silikon Sistemler
Bununla birlikte sahip olduğu sektör bilgi ve tecrübesiyle müşterilerinin ihtiyacı olan proses ekipmanlarını sağlamak, yaşamış oldukları teknik sorunları çözüme kavuşturmak, eğitim ve danışmanlık hizmetleri de sağlamaktadır. Müşterilerine, sektöre ve ürünlere hakim uzman bir ekip ile hizmet vermektedir.
Üretmiş olduğu ürünler ve sağlamış olduğu hızlı servis ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Almış olduğu pozitif müşteri dönüşleri ve memnuniyetlerinden güç alarak, ürün gamını ve teknik kapasitesini, kurulduğu günden beri her geçen gün daha fazla geliştirmektedir.
Nanopol Kimya‘nın Kompozit Sanayicileri Derneği’nin gücünü ve etkinliğini daha da arttıracağına olan inancımızla kendilerine aramıza hoş geldiniz diyoruz.